jueves, 28 de julio de 2016

CONTINUEM AMB LES ESTRELES..


Continuarem investigant sobre les estreles, per aixó començarem contant el conte "El lladre d'estreles"

Argument: "Jaume té una gran amiga a qui vol molt, Claudia, i sempre està intentant demostrar-li quant la vol. Un dia Claudia li pregunta què està pisposat a fer per ella i Jaume té una idea: regalar-li la Lluna. Però quan Jaume arriba fins la Lluma i li conta a esta la seua brillant idea, es trova amb una sorpresa: això no pot fer-ho! És llavors quan se li ocorri la següent idea: regalar-li estreles... i les sorpresas no deixen d'aparéixer fins a donar-li, al final, una preciosa lliçó."


Després, amb la participación de les families, realitzarem un taller de cuina, on farem galletes amb forma d'estrela.

Ingredients:
-1/2 kg de farina
-170g de mantega
-170g de sucre
-1 ou
-170 ml de llet
-8g de rent en pols (mig sobre)

Elaboració: Es col.loca en un bol la farina i el rent. S'agrega la mantega a punt de pomada ç8blana i a temperatura ambient), l'ou i el sucre i es pasta. S'aboca la llet a poc a poc i es continua pastant fins que quede una massa homogénea. Després s'embolica en paper plàstic i es deixa refredar en el frigorífic durant 1 hora. Es retira el plàstic, es curta la massa, s'ajunta i es pasta novament.
S'empolvora la superficie de treball amb un poc de farina i s'estira amb un corró fins a deixar-la de mig centímetre de grosor.



No hay comentarios:

Publicar un comentario